Левски (София)Футбол

В Левски обявиха ново партньорство

В кампанията си „Членски карти 2024“ от ръководството на Левски обявиха нов партньор. Привържениците на „сините“ могат да се възползват от сериозни намаления на предлаганите продукти.

TribunaSofia.bg публикува текста на „сините“ без редакторска намеса:

„Левскари,

Имаме удоволствието да Ви представим поредния партньор в кампанията „Членски карти 2024“ – Phone zone . Всеки привърженик на „ПФК Левски“, който е притежател на членска карта, получава 30% отстъпка от цената на всички ненамалени продукти на https://phonezone.bg/ с промо код Levski30. Притежателите на членски карти получават и 10% допълнителна отстъпка от цената на вече намалените стоки на https://phonezone.bg/ с промо код Levski10. Отстъпките се генерират след въведен промо код и номер на членска карта.

profittips-the best football tips

Радостни сме да приветстваме Phone zone в семейството на нашите партньори, които предоставят уникални услуги на притежателите на членски карти.“

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker