Извън БългарияЛевски (София)ТОП

Георги Миланов проговори за Левски: Не става въпрос за пари, а за уважение

Преди близо седмица Георги Миланов подписа договор с румънския отбор Динамо Букурещ. Любимецът на феновете на Левски коментира пред „Гонг“ защо не се е завърнал на „Герена“. Бившият национал нямаше отбор през последните шест месеца и се заговори, че той отново ще облече синия екип.

„Нормално е да съжаляваш, когато обичаш клуба и си дал всичко за него през тази година и половина, в която си играл. Искам да благодаря на феновете, защото в последните месеци те бяха до мен и винаги ме подкрепяха. Обичта на феновете не може да се купи.

profittips-the best football tips

Когато напуснах Левски казах, че един ден, ако се върна в България, ще играя само в Левски. Беше ми много трудно през тези шест месеца да стоя вкъщи и да тренирам сам, но не можех да ги предам. Имах доста оферти от български отбори. Мислех много върху тях, защото футболът е моят живот. Много исках да играя, но все нещо ме спираше. Точно тези думи, които бях казал…

Наистина искам да благодаря на феновете. Не исках да коментирам през тези месеци, кое, как и защо се е случило, за да не се върна, понеже в Левски има огромно напрежение. Не получих уважението и респекта, които заслужавах.

Никога не е ставало дума за пари и преминаването ми сега в Динамо Букурещ го показва, защото аз винаги искам уважение и респект и да се чувствам добре.

Аз отказах лятото доста големи оферти от Саудитска Арабия, с оглед на това, че имаше преговори с Левски. За мен парите никога не са на първо място. За мен важно е проектът на отбора да е добър, клубът да е име, да е отбор с фенове. С оглед на тези неща аз предприех тази крачка сега и се чувствам много щастлив. Винаги съм бил честен и благодарен. Гледам винаги да си спазвам думата и да не предавам хората. Това е най-важното за мен. „, заяви новият халф на румънския тим.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker