ФутболЦСКА-София

Данило Асприля: Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава!

Данило Асприля даде интервю пред „Домът на футбола“. В него той сподели, че е щастлив да е отново в България, а също така говори за мачовете с Локомотив Пловдив и Левски.

„Получих прякора си преди 8-9 години. След като напуснах България, отидох в Обединените Арабски Емирства и там започнах да изразявам радостта си, наподобявайки крокодил.

profittips-the best football tips

Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава, която усещам като своя дом. Още, когато напуснах, бях убеден, че ще се върна някога тук. От няколко години бях готов да го направя.

Опитвам се да помагам с опита си, но в ЦСКА има много опитни футболисти. Опитвам се да предавам именно знанията си на младите. Загубата от Локомотив (Пловдив) бе много тежка за нас. Но ние знаехме, че мачът с Левски ще е съвсем различен. Успяхме да обърнем нова страница.

Аз мисля, че ЦСКА трябва да печели всеки мач. Всички знаят какво означава дербито между двата тима за българския футбол. В тези години в този мач участват доста силни футболисти.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker