ФутболЦСКА-София

Карлос Насар: Дано ЦСКА стане шампион!

Световният и двукратен европейски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар говори пред „Мач Телеграф“. Там той пожела титла на ЦСКА.

„Еуфорията от втората ми европейска титла вече поотмина. Няма как, предстоят нови състезания и трябва да се концентрирам върху тях. И така до олимпиадата. Програмата ми от тренировки и състезания е много наситена и точно поради тази причина не мога да отида на мач на ЦСКА сега. Ето, имах покана да присъствам на двубоя с Ботев (Враца) на „Васил Левски“, но не успях.

profittips-the best football tips

Дано тази година отборът вземе титлата. При първа възможност ще отида на стадиона, за да го подкрепя. Но не знам кога ще е това. Сега тренирам за много важен двубой от Бундеслигата на Германия. Моят клубен отбор Хайнсхайм има решаващ дуел за влизане в Първа Бундеслига срещу Дортмунд тази събота.

В петък летя за Германия. След това наред е последната олимпийска квалификиция – в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е задължителна за участие и там ще са най-добрите в моята категория до 89 кг.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker