Левски (София)ТОП

Левски преговаря с халф

Левски е близо до четвърто ново попълнение. Става въпрос за халф с по-атакуващи функции, който да бъде алтернатива на Асими Фадига, твърди „Мач Телеграф“.

Очаква се въпросният футболист да мине тихомълком като последното ново попълнение Хоакин Фернандес. Първо състезателят ще премине задължителните медицински тестове в София, а след това ще пътува и подпише договор официално с Левски в Турция, където все още е спортният директор Даниел Боримиров.

profittips-the best football tips

Засега от „Герена“ нямат намерение да разкрият повече подробности, за да може сделката да мине без допълнително медийно напрежение. „Сините“ се подсилиха досега с Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес. Столичани имат нужда от още един полузащитник, тъй като ще продадат бразилеца Дарлан в Китай.

Водят се и преговори с десен бек, тъй като Жереми Петрис бе продаден и единственият наличен футболист за този пост е Патрик-Габриел Галчев.

Лагерът на Левски в Турция продължава до 8 февруари. Там отборът на Николай Костов ще изиграе още две проверки в два последователни дни – във вторник срещу бившия отбор на Стойчо Младенов Кайсар от Казахстан и в сряда срещу латвийския Рига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker