Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски уволнява Николай Костов до дни? Ето кой може да го смени

След гръмките провали на Левски в мачовете с топ отборите от елита, „Тема Спорт“ твърди, че дните на старши треньорът на „сините“ Николай Костов са преброени. При такъв развой Красимир Петров ще завърши сезона.

Според информациите, приказките на мажоритарният собственик Наско Сираков, че страните са близо до ново споразумение, може и да увиснат.

profittips-the best football tips

Договорът на Костов е до края на кампанията, като е възможно той дори да не бъде изпълнен. И наставникът сам да си тръгне. След въпросните поражения той натъртваше, че носи отговорност.

Но след последното направи уточнението, че отговорност не е „вина“, защото не само той работи в Левски. Дори Костов да не хвърли оставка, той няма да получи нов договор, ако не вкара отбора в евротурнирите. А към днешна дата това е съвсем реална перспектива пред тима, който неизменно се проваля срещу отборите от челото на класирането.

Третото място вече е химера, а такова може да се окаже и четвъртото, което при дадени обстоятелства праща на бараж за Лигата на конференциите (б.а. – Лудогорец или ЦСКА спечели купата).

В случай, че Костов напусне преди края на кампанията, то начело на сините поне временно ще застане Красимир Петров. В момента той е асистент на старшията. Петров, който направи име като наставник в школата на сините, бе сложен в щаба на Костов през зимата. Тогава също имаше сериозно напрежение срещу него, но в крайна сметка до рокада не се стигна. Сега обаче няма да е никак изненадващо, ако се стигне до такава.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker