ФутболЦСКА-София

Назон остава на „Армията“ за началото на сезона

ЦСКА-София няма да бърза с продажбата на Дюкенс Назон, информира „Тема Спорт“. „Армейците“ почти сигурно ще трансферират нападателя до края на летния трансферен прозорец.

Интерес за голмайстора имат клубове от далечният изток, чиито скаути са наблюдавали хаитянинът в няколко двубоя през пролетта.

profittips-the best football tips

Има информация, че на „Българска армия“ ще бъдат привлечени поне двама нападатели до две седмици, тъй като тяхната адаптация ще отнеме известно време, а новият сезон чука на вратата. Назон ще стартира шампионата,а до негова продажба ще се стигне на по-късен етап от лятото.

profittips-the best football tips

Въпреки сериозния голов принос на Назон през кампанията, той не се представи на ниво във важните мачове – вкара само едно попадение срещу тимовете в Топ 4, и то след подарък от Пламен Андреев. Червените са готови да се разделят с нападателя при подходяща оферта. Той няма да започне подготовка с ЦСКА, тъй като е ангажиран с участието на Хаити на Голд Къп. Турнирът в САЩ стартира на 24 юни, а Назон и компания ще имат мачове най-малко до 2 юли. Червените почти сигурно ще успеят да реализират силна сделка за правата му, след като през сезона отбеляза 18 попадения в първенството.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker