ТОПФутболЦСКА-София

Нестор Ел Маестро с коментар за Станислав Шопов

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро сподели впечатленията си след победата на „червените“ в последната контрола преди началото на шампионата. Армейците“ се наложиха над Септември София с 1:0 на базата в Панчарево.

„Смятам, че контролирахме мача от началото до края. Не бяхме достатъчно ефективни, но създадохме много ситуации. Цялостно съм доволен от двубоя. Надявам се, че ще сме на 100%. Следващата седмица е състезателна и се надявам, че сме добре подготвени за нея. Доволен съм от състава, който имаме“, заяви старши треньорът на ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Фернандо Каранга не е в оптимална форма, но сме щастливи с неговия прогрес, защото той работи много здраве. Надявам се да бъде една от опциите за нас през следващата седмица“, коментира Ел Маестро.

На въпрос относно бъдещето на Иван Турицов в клуба, наставникът на ЦСКА заяви: „Не знам да има нещо“.

„Станислав Шопов е болен и затова не игра днес. Видях го сутринта и му казах да се прибере да си почива вкъщи, защото е с температура“, сподели Нестор Ел Маестро.

„Играхме дербита на Националния стадион, като имахме мачове срещу други софийски тимове там през предишния ми период в ЦСКА. Естествено, че предпочитам стадион „Българска армия“, но ще се справим и на „Васил Левски“, завърши старши треньорът на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker