Левски (София)ТОП

Потвърдено! Левски с първи изходящ трансфер до броени дни

Въпрос на време е Левски да осъществи първи изходящ трансфер през тази зима. Крилото на „сините“ Роналдо ще стане част от руския Ростов до броени дни, разкри агентът му Жулио Сезар Гранха.

Точната дата, на която футболистът ще се присъедини към новия си отбор, е 6 януари, съобщи представителят му пред руската спортна телевизия „Мач ТВ“.

profittips-the best football tips

Роналдо и агентът му ще отлетят за Турция, където играчът ще премине медицински прегледи, преди да отидат в Ростов на Дон, за да може играчът да подпише договор с клуба.

profittips-the best football tips

„На 6 януари Роналдо и аз ще летим за Турция, където той ще премине медицински прегледи, след което ще подпишем договор с Ростов“, каза Гранджа.

Според информациите, 23-годишният играч ще подпише договор с руския отбор за срок от 4,5 години.

Роналдо дойде в Левски през лятото на 2022 г. и до момента има 12 гола и 8 асистенции в 66 мача за „сините“ във всички турнири.  

„Дспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker