Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948

Трансферен удар! Левски привлича вратаря на ЦСКА 1948

Левски е много близо до осъществяването на сензационна сделка часове преди затварянето на зимния трансферен прозорец! „Сините“ водят финални преговори за привличането на национала Даниел Наумов, твърди „Тема спорт“.

Вратарят остана извън групата на ЦСКА 1948 за 1/4-финала за купата на България срещу Лудогорец, който се играе в момента. Договорът му изтича в края на сезона и явно в Бистрица са склонили да се разделят с него срещу минимална сума.

profittips-the best football tips

Буквално до минути от „Герена“ трябва да обявяват и още един входящ трансфер – на бразилското крило Евертон Бала.

profittips-the best football tips

Самият треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов отказа коментар по темата за вратаря, но по езика на тялото загатна, че тимът ще се раздели с Наумов, видя TribunaSofia.bg.

„Специално за Дани Наумов не искам да коментирам ситуацията – защо не играе. На мен лично ми е тежко, защото Дани е в добра форма. Това е причината“, сподели Панайотов относно вратаря.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker