Първа лигаТОПЦСКА 1948

Азиатски отбор с интерес към основен футболист на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 може да продаде капитана Елитон. За бразилския централен защитник е пристигнала оферта от ОАЕ. Пазарът в емирствата затваря на 21 септември, така че има доста време евентуална сделка да бъде финализирана.

27-годишният бранител е несменяем титуляр в сърцето на отбраната, откакто пристигна в клуба в началото на миналата кампания. Елитон е един от най-добре представящите се футболисти в отбора, покава постоянство и осигурява необходимата стабилност в защитен план. През този шампионат той има шест мача в Първа лига, в които е отбелязал един гол – при 2:1 над Левски на „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

В договора на Елитон с тима, който домакинства в Бистрица, има откупваща клауза. Арабите пък изкушават бразилеца с тлъста заплата. Затова и няма да е голяма изненада, ако трансферът бъде осъществен.

При продажба на Елитон, той трудно ще бъде заместен. Причината е, че защитникът е много ценен и при статичните положения, защото играе отлично с глава. Със своята изключителна физика, той е господар във въздушните единоборства и самото му присъствие в наказателното поле на противника носи опасност.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker