Левски (София)Футбол

Акционер в Левски иска да свика Общо събрание

Акционер в Левски иска да свика Общо събрание. Сдружението „Левски на левскарите“, което се явява миноритарен акционер, възнамерява да се възползва от правото си да свика такова.

Акционерът иска да узнае какви суми са погасени по дълговете, колко остават да бъдат погасени и с какъв план се покриват. Също така Сдружението има идея да раздроби акциите си на 20 хиляди отделни притежателя, които да могат да присъстват на Общото събрание на клуба.

profittips-the best football tips

Акционерът добави и още няколко искания към горния списък: „Както и отговор за консултантския договор, който беше ябълката на раздора и доведе до процеса по отстраняването на кадърните, знаещите и можещите в Левски. Като акционери да разберем какво дължи клубът по разтрогнатия договор и по какъв начин са опростени задълженията.

profittips-the best football tips

Настояваме да бъдат освободени служителите на спонсора, които имат високи управленски постове в клуба.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker