ФутболЦСКА-София

Александър Гицов с емоционално сбогуване към бившия си клуб

Новият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов направи много емоционално сбогуване с бившия си австрийски клуб Флоридсдорфер Атлетикспор-Клуб (ФАК), който се състезаваше втора дивизия.

„На първо място искам да благодаря на целия клуб, защото тази стъпка нямаше да е възможна, ако ФАК не ми даде шанс и доверие преди четири години и половина. Клубът ме разви и ме превърна в треньора, който съм сега и благодарение на него ме виждат и признават други клубове“, сподели Александър Гицов пред сайта sportreport.biz.

profittips-the best football tips

„Когато дойдох във Флоридсдорф, бях в труден момент, защото бях изпаднал с аматьорите от Хорн, а преди това нещата също не вървяха добре. Тогава ФАК ми даде втори шанс. Но мога да кажа с пълна убеденост, че винаги съм давал 100 процента. Оставам фен на ФАК и, както се казва, винаги има втора среща в живота“, заяви още младия наставник. 

Александър Гицов бе поканен в щаба на Нестор Ел Маестро при втория престой на сърбина на „Българска армия“. Ел Маестро се познава с Александър Гицов от престоя си в австрийския Щурм Грац. В Австрия той е обявен за най-младият треньор в професионалния футбол на Австрия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker