НационалиТОП

Александър Димитров защити Пламен Андреев: Защо се прави това? Нима тези, които го обвиняват, не грешат?

Националният селекционер на България U21 Александър Димитров коментира поражението с 2:3 от Германия в мач от квалификациите за младежкото европейско първенство. Той застана плътно за вратаря на Левски и националния отбор – Пламен Андреев, и се изказа остро за критиките към младия страж. Наставникът бе изключително доволен от представянето на младежкия тим.

„Супер двубой. Играхме добре, играчите бяха на максимума на възможностите си. Момчетата направиха страхотен мач, правят чудеса, признателен съм им. Пламен Андреев не е виновен за нищо, прекрасен вратар и човек – всички сме зад него. Малко са хората, които подкрепят това. Каква беше тази атака срещу Пламен Андреев, кой не греши, нима тези, които го обвиняват не грешат, защо се прави това?“, заяви остро Александър Димитров.

profittips-the best football tips

„Нашата стратегия беше изпълнена на над 100%. Приеха това и бяха перфектни, благодаря им от цялата си душа и сърце. Играчите имат своята увереност. Има хора, които пречат този отбор да се развива. Има хора, които спъват нашия процес и много нерви и усилия хвърляме, за да се справим с тези неща“, коментира националният селекционер на България U21.

„Трябва да възстановим играчите за мача с Косово, защото тази битка беше много голяма не само физическа, а и с психологическа. Нашите играчи показаха страхотен потенциал. Нека футболните хора да си направят изводите дали имаме нужда от толкова много чужденци. С липсата на доверие към младите си играчи сме го докарали дотук. Играчите показаха, че можем да се надиграваме с най-добрите, защото Германия е изключително скъп и класен отбор“, завърши Александър Димитров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker