ФутболЦСКА-София

Александър Станков: Разбирам Реал да се пази за финала на ШЛ, но ЦСКА за бараж…

Бившият старши-треньор на ЦСКА Александър Станков даде интервю пред „Мач Телеграф“. Той коментира скорошните събития в клуба, както и бъдещето на „армейците“.

“Винаги искам ЦСКА да побеждава, но сега това не се случи. За мен големият проблем е, че някои основни играчи бяха запазени за баража – не ми звучи нормално. Разбирам Реал Мадрид да си съхрани играчите в последния кръг от сезона, защото предстои финал в Шампионска лига. Но ние да ги пазим, защото ще играем бараж за Европа, не е добре. 

В ЦСКА от години не е имало толкова ниско качество на играчи. Стамен Белчев няма вина за резултатите в последните срещи. Който и да е на негово място, не мисля, че може да направи нещо повече с тези футболисти. Единственият светъл лъч в срещата с Локомотив Пловдив е, че се даде шанс на някои български момчета, които показаха добра игра и не отстъпват на титулярите. Дори, според мен, с малко повече търпение и мачове биха изглеждали много по-добре от т.нар. титуляри.

Сега е ред на баража. В един мач всичко се случва. Не е изключена възможността ЦСКА да остане извън Европа. Надявам се да не се случи и мисля, че няма. Не знам дали Стамен Белчев трябва да остане след края на сезона, но решението вече трябваше да е взето. 

Моите уважения към новото ръководство. Знам, че са много сериозни хора, но това мълчание не е в ничия полза. Времето напредва, но няма конкретика за нищо. По-принцип нещата трябва да се случат много бързо, защото новият сезон чука на вратата. Не знам какво имат в главите като идеи, но от сега трябва да се мисли за следващия сезон, за да стигне времето.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker