Първа лигаФутбол

Александър Тунчев: Нямаше да е незаслужено да изравним

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели мнението си след загубата на стадион „Георги Аспарухов“ от Левски, която прекъсна отличната серия от четири мача без поражение.

„Изключвам първите 15 минути. Оттам нататък, мисля, че моят отбор се държа доста добре. Създадохме няколко ситуации, бяха чисти ситуации, отбелязахме гол, за съжаление в последните секунди не успяхме да отбележим и нямаше да е незаслужено да изравним“, заяви Тунчев.

profittips-the best football tips

„Гостуване на „Герена“, другото гостуване в „Овча Купел“, не успяваме да изиграем добре тези мачове. Сега с изключение на първите 15 минути, играхме добре“, допълни той.

„Искам да виждам едно постоянство в отбора. Левски е силен отбор, знаехме, че днес мачът ще се реши от статичните положения, но за жалост не можахме да противодействаме“.

„Има някакво разочарование вътре в отбора. Казах на момчетата, че е нормално, особено когато си имал шанс в последните секунди да изравниш и да вземеш точка от Левски.

Този мач трябва да го забравим по най-бързия начин, защото след няколко дни имаме много важен мач, в който резултатът ще бъде още по-важен“, завърши Тунчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker