Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Александър Тунчев отказал предложението на Локомотив София, „червено-черните“ търсят нов вариант за треньор

Бившият треньор на Арда Александър Тунчев е отклонил предложението на Локомотив (София) да застане начело на тима,. 42-годишният наставник не е искал да поеме отбор в заключителната фаза на сезона и ще изчака за оферти през лятото.

Той бе уволнен от кърджалийци след поражението с 0:4 от Левски на „Герена“ в края на февруари и на негово място бе назначен Николай Киров.

Бъдещето на Данило Дончич, начело на „железничарите“, изглежда е предрешено и е вероятно да се стигне до неговата смяна преди края на шампионата. Феновете също все по-силно недоволстват от състоянието, в което се намира отборът в момента.

profittips-the best football tips

Столичните „железничари“ са 13-и с 25 точки и са много близо до опасната зона. Сега на Локо София предстои тежка серия от мачове – домакинство на ЦСКА и гостуване на Черно море.

Ръководството на „червено-черните“ вече разглежда различни кандидати за поста на Дончич, който дойде в клуба през този сезон, след осем изиграни мача от Първа лига, заменяйки Стойчо Стоев,

Преди време излезе информация, че новият треньор може да бъде легендата на българския футбол Красимир Балъков.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker