Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Алекс Колев: За мен този мач беше сбъдната мечта

Новият нападател на Левски Алекс Колев говори след края на официалния му дебют за тима. Той сподели колко важен е бил за него днешния двубой и дори посвети гола си на своя баща, който също е фен на „сините“.

„За мен този мач беше доста специален, бих го определил като сбъдната мечта. В мен имаше доста емоция и затова сега съм много щастлив. Доста специален мач за мен. Дебют за първия отбор. Една сбъдната мечта. Изключително съм щастлив, че победихме доста изразително. Излязохме като че ли малко отпуснати. Важното е, че успяхме да се вдигнем след гола на противника, да създадем доста положения, забавлявахме се. Когато играем като отбор, мисля, че нещата ще се получават.

profittips-the best football tips

Доста добра загрявка направихме. Бяхме свежи, бяхме живи. Не мисля, че имаше напрежение. Като получихме гол, ни светна лампичка в главите и показахме характер. Знам какво изисква господин Генчев от мен. Не мисля, че трябва да се напасвам към стила на игра. Мисля, че показахме, че може да се забавляваме в предни позиции.

Имаше доста емоция, нищо че съм на 32 години. Изключително съм щастлив. Искам да посветя гола на баща ми, който е голям левскар.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker