ТОПФутболЦСКА-София

Амос Югa: ЦСКА има историята, традициите и феновете

Футболистът на ЦСКА Амос Юга изясни ситуацията около изказването си което направи вчера. В интервю в една от българските спортни телевизиi Юга сподели, че единствения клуб където може да отиде е Лудогорец. Той понесе упреци от тартора на сектор „Г“ Иван Велчев – Кюстендилеца.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели цялото изказване на Амос Юга в социалните мрежи:
„Във връзка с вчерашното ми телевизионно интервю – бих искал да направя едно уточнение. Никога не съм имал предвид, че Лудогорец е по-голям или по-добър клуб.

profittips-the best football tips

Единственото значение, което имах предвид, когато казах „по-голяма стъпка“ е, че Лудогорец е по-богат клуб, което е факт, и заплатите там са по-високи, което е друг факт. 7 секунди по-късно обаче казах, че дори и за пари няма да отида там, защото ТУК СЕ ЧУВСТВАМ ЩАСТЛИВ – в ЦСКА.
Въпрос ПО-КЪСНО, който НЕ беше включен в интервюто, обяснявам изрично, че за разлика от Лудогорец, ЦСКА има историята, традициите и феновете, за които бих искал да играя и да се боря. Също така – моя грешка е, че не настоях интервюто да е на френски“, сподели футболиста в социалните мрежи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker