Други отбориФутбол

Анатоли Нанков: В Югозапада стават свирепи дербита

Новият треньор на Марек Дупница Анатоли Нанков проведе първата си тренировка на тима. Той сподели впечатленията си от клуба, както и от двубоите на тимовете от Югозападна България.

„Имаме и момчета от юношите на Марек. Радва ме, че има млади и кадърни футболисти. Искам да ги видя и да ги опозная. Всички останали от основния състав ги познавам. Ще се радвам да привлечем трима-четирима нови, за да вдигнем нивото. Изпитваме трудности за позицията централен нападател. Знаете, че Младият Костов е на проби в Славия. Бих бил щастлив, ако Илия Димитров остане при нас. Имаме остра нужда и от централен защитник. Водят се преговори. Знаете как е във футбола – всеки изчаква нещо.

profittips-the best football tips

Относно програмата на Втора лига – трябва да играем с всички и няма значение дали е в първите кръгове или по-нататък. Вярно е, че в Югозапада стават свирепи дербита. Трябва да се подготвим по най-добрия начин и да започнем добре първенството.

Аз си поставям високи цели винаги. Радвам се, че в Община Дупница приемат на сърце изявите на Марек и помагат доста. Ще се радвам да оправдая доверието и отборът да направи поне същата година като миналата, когато зарадваха толкова хора в региона. Играха един добър футбол, което е похвално. За това искам с привличането на нови футболисти да вдигнем нивото и да заместим напусналите.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker