Левски (София)ТОПФутбол

Анди Краев си намери нов отбор?

Бившият капитан на Левски Андриан Краев все още няма подписан договор с нов клуб, информира „Мач Телеграф“. Агентът му Джон Ингълс, също бивш играч на „сините“, сподели, че една от опциите за бъдещето на полузащитника е руското първенство.

„Разбира се, че сме готови да разгледаме оферти от Русия, но трябва да идват от водещи клубове – заяви шотландецът пред медиите в Русия. – При всички положения, това е една от опциите.“

profittips-the best football tips

Изказването е изключително интересно и показателно, тъй като едва преди месец, отново пред руски спортни сайтове, Ингълс категоричено обяви, че трансфер в Русия не попада в сметките на Краев.

В края на 2023 година Андриан Краев отказа да поднови контракта си с Левски и бе изваден от състава, прекарвайки целия пролетен сезон в тренировки с дублиращия тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker