Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Анди Краев с коментар относно новия договор

Андриан Краев сподели, че отборът на Левски е показал характер при победата над Славия с 2:0. Сърцатият халф коментира и евентуалното подписване на нов договор със „сините“.

“Изключително важна победа за нашия отбор. Много трудна, много битка имаше, себераздаване. Показахме характер, което е най-важното в такива мачове. В защита не допуснахме кой знае какви ситуации”, започна Краев.

profittips-the best football tips

“Това може би бе разковничето на мача. Този пропуск и веднага ние вкарахме. Казахме си на полувремето, че задължително трябва да търсим втори гол, за да приключим мача и да ги обезкуражим”.Показахме колектив, това е най-важното. Показваме и характер, за да взимаме всички тези мачове и мисля, че тази година съдбата ще е с нас. Вече идват сериозните мачове. Тук ще се види кой, кой е и се надявам да покажем шампионски манталитет и да покажем, че сме готови да бъдем шампиони”.

“Не искам да коментирам. Водим преговори. Цялото напрежение се вкарва от медиите, защото форсират нещата. Имам договор до лятото, така че не бързам много. Като се договорим, ще подпиша. Желанието ми е да остана в Левски”, завърши полузащитникът.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker