Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Андреев с кратка тренировка на Герена в очакване на развръзката с Фейенорд

Вчера вратарят на Левски Пламен Андреев проведе кратко занимание на „Герена“. През последните дни стражът на „сините“ страдаше от вирусно заболяване и пропусна тренировката във вторник. Той бе забелязан на стадион „Георги Аспарухов“ с медицинска маска.

Преди тренировката Адреев поговори с Наско Сираков. На този етап вратарят още е в Левски, въпреки че на дневен ред все още е и трансфера в нидерландския гранд Фейенорд.

profittips-the best football tips

Трансферът засега е в фаза изчакване, след като тимът от Ротердам не успя да продаде вратаря си Джъстин Байлов. Причината за пропадналия трансфер е проблем с китката, която беше счупена през 2023-та година и е оставила дълготрайни последици. Според информация, публикувана от „Гонг“ – Фейенорд не се е отказал от младежкия национал и клубът е готов да плати повече от милион евро за подписа му.

Макар и на 19 години Андреев вече натрупа 89 двубоя във всички турнири – толкова, колкото има и съотборника му Келиан Ван дер Каап.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker