Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Антон Велков: Горчива загуба, имаме дефицити в играта, но по-малко приказки – повече работа

Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков започна своя трети престой начело на „червено-черните“ с драматичен обрат и загуба от Спартак Варна (2:3). Ето какво каза той, минути след края на срещата на „Коритото“.

„Мисля, че това което показахме първите 20 минути, беше залегнало тотално в начина, по който се подготвяхме тази седмица. Отчитам факта, че тези промени са стресови ситуации, които водят до положителни неща, но има и някои реалности, които видяхме в течение на мача.

profittips-the best football tips

За съжаление не можем да доминираме, да разиграваме. Подобни атаки едва ли някой може да прави пълни 90 минути. Допуснахме немалко грешки. В моите очи можехме да стигнем до равния резултат, но не бих казал, че победата на Спартак Варна е незаслужена.

Трябва да се фокусираме и върху добрите неща. Със сигурност Спартак имат изключително добри футболисти и като отбор са по-сглобени от нас. Вярвам, че разполагаме с добри играчи, които ще покажат потенциала си“, сподели Велков. 

„Горчива е загубата и ще трябва да я преодолеем. Това е положението. Отговори на всякакви въпроси се дават с игра на терена. Въпреки всичко трябва да си поздравя отбора, защото не изпуснахме момента да имаме импулс и да покажем едно различно лице. Надявам се да оползотворим времето до следващия мач и това да ни помогне да изглеждаме още по-добре.“ 

„Това нещо не може да се разкаже. Смятам, че хората, които сме тук, сме си на мястото. Това, че ми се случва на мен да бъда начело на Локомотив е нещо, което не можех да откажа. Когато се усетиш на място, трябва да дойдеш и да направиш най-доброто.

Започваме вече с тези момчета да се сработваме, имаме малко проблеми с комуникацията. Имаме дефицити в играта, но по-малко приказки – повече работа, повече разбирателство. Трябва да благодаря и на моя отбор, въпреки че им е доста горчиво в съблекалнята. Животът продължава“, завърши новият треньор на Локомотив София. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker