Левски (София)ТОПФутбол

Апелативната комисия взе решение за Живко Миланов, Кабаков не се яви

Апелативната комисия към Българския футболен съюз промени първоначалното си решение и намали наказанието на помощник-треньора на Левски – Живко Миланов, от три на две срещи.

Миланов бе санкциониран с директен червен картон по време на мача с Лудогорец в Разград, след което комисията го наказа за три мача. Миланов вече изтърпя първия си мач наказание при успеха на Левски над Хебър с 1:0 в шестия кръг, като няма да може да изпълнява функциите край тъчлинията и при визитата на Левски на Спартак Варна в мач от седмия кръг.

profittips-the best football tips

Реферът от въпросната среща – Георги Кабаков не се яви на изслушването, но Апелативната комисия посочиха, че той е предоставил становището си посредством имейл.

„Има решение за Живко Миланов. Апелативната комисия измени решението на дисциплинарната комисия и намали наказанието на Живко Миланов на две срещи. Георги Кабаков постави становище, че не е в България, но не изменя позицията си по казуса“, заяви председателят на Апелативната комисия доц. Валери Апостолов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker