Първа лигаФутбол

Апокалипсис в роден клуб, колумбийци могат да решат проблемите му

Елитен роден клуб е в доста тежко положение. Макар собственикът да не иска да продава, колумбийски бизнесмени са заинтересовани да закупят клуба, уверява „Тема Спорт“.

Аржентинецът Ернан Банато е в Берое едва от лятото, но на този етап с тима тренират 12 играча, феновете са му бесни и призовават да покрие дълг от над 3 милиона лева, а после да напусне. Освен това ЕРП-то спря тока на спортна база „Берое“ заради неплатени сметки за ток.

profittips-the best football tips

Към това се добавя и информацията, че в клуба ще влиза частен съдебен изпълнител. Школата на Берое пък е без началник след като Стелиян Попчев напусна.

Самият Банато реагира на случващото се пред Gong.bg по следния начин: „Няма да отговарям на тези хора. Ние сме напълно наясно какъв проблем имаме и какво ще направим за клуба.

Ако някой има по-добро предложение, ще го изслушаме. Нашето намерение е да върнем Берое на върха… Дори само с чужденци от няколко месеца в България. Всеки ден се учим и ще продължим да го правим.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker