ТОПФутболЦСКА-София

Араби искат един от лидерите на ЦСКА

Клуб от арабския полуостров продължава да проявява сериозен интерес към един от основните футболисти на ЦСКА Амос Юга, информира „Тема Спорт“.

От въпросния отбор вече са провели предварителни разговори с ръководството на „червените“ относно цената на Юга. 30-годишният футболист бе желан от чужбина още през зимата, а в края на април продължи договора си „армейците“.

profittips-the best football tips

Въпреки това няколко седмици по-късно се появиха първите информации за интерес към него от арабски тим. Той въобще не е утихнал, като е възможно до края на летния трансферен прозорец Юга да смени клубната си принадлежност.
Амос е изкушаван с много добри лични условия. Африканецът е високо ценен от Саша Илич, който през голяма част от миналия сезон го използва в центъра на защитата във формация 3-5-2.
През настоящата кампания сърбинът ще опита да наложи постройка 4-1-4-1, в която Юга да е свързващото звено между отбраната и халфовата линия.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker