Първа лигаТОПФутбол

Арда представя новия треньор часове преди мача с ЦСКА

Николай Киров съвсем скоро ще бъде обявен като нов старши треньор на Арда. Той ще бъде представен до няколко часа, като се очаква да води кърджалийци в гостуването на ЦСКА от 1/4-финалите за Купата на България.

Клубът се раздели с Александър Тунчев в неделния ден след загубата с 0:4 в гостуването на Левски. Кърджалийци загубиха първите два мача от пролетния дял на шампионата.

profittips-the best football tips

Киров вече има престой начело на Арда, тъй като тима в периода 22 април 2020 г. – 3 септември 2021 г., като бе треньор на кърджалийци в 51 мача, балансът в който е: 20 победи, 17 равенства и 14 загуби. С Киров начело Арда игра и финал за Купата на България, който загуби от ЦСКА с 0:1.

Той бе наставник на тима и при единственото до момента участие на Арда в евротурнирите през сезон 2021/2022 г., когато кърджалийци отпаднаха в квалификациите за Лигата на конференциите след поражение от Апоел Беер Шева.

Снимка: Lap.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker