Първа лигаТОПФутбол

Асен Чандъров: Не съм чак толкова изненадан от победата над ЦСКА

Капитанът на Септември София Асен Чандъров получи наградата си за играч на №1 на 11-ия кръг. Неговият отбор победи като гост ЦСКА в събота.

„Първоначалната цел на отбора е да не изпадне. Не съм чак толкова изненадан от победата срещу ЦСКА, въпреки че статистиката преди това беше 12 мача – 12 загуби за Септември. Всеки един футболист, който е професионалист, излиза и играе за победата, така че аз очаквах да победим.

profittips-the best football tips

Във футбола никога нищо не се знае. Последният може да бие първия. Надявам се да излезем с повече самочувствие срещу Лудогорец и да успеем да измъкнем нещо от този мач. Трите точки са си три точки, няма значение срещу кой играеш. Излизаш на 100% и трябва да победиш.

Дали ще се върна в Левски, треньорите ще преценят. Те решиха да ме изпратят под наем, тъй като нямаше да получавам игрови минути. Не исках да стоя на скамейката и се съгласих. Не съм толкова тънкообиден. Футболът е бизнес, постоянно се въртят играчи.

От миналия сезон останаха само Шейтанов и по-младите момчета. Когато се гради нов отбор, е ясно, че не можеш да взимаш толкова много точки в началото на сезона. В момента отборът се сработи и продължаваме напред.

Откакто съм в Септември, виждам много позитивни момчета, които искат да тренират и работят. Треньорите ни помагат и с всяка една победа идва самочувствието. Затова имаме и по-добри резултати напоследък.


profittips-the best football tips

Имахме два дни подготовка за този мач. Половината момчета не знаеха, че ще играем с тази схема. Надяваме се да ставаме още по-добри.
 На всеки един футболист мечтата му е да играе в националния отбор“,

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker