Левски (София)Футбол

Ас на Левски тренира на пълни обороти, определиха го като звяр

Левият защитник на Левски Цунами продължава да се готви здраво в родината си Бранителят набляга на заниманията във фитнеса и на физическата подготовка, за да бъде в необходимата кондиция за началото на годината.

Той започна да се готви с персонален треньор в Бразилия. 27-годишният футболист ще провежда занимания с местния специалист Витор Брага. „Още един ден упорита работа с този звяр.

profittips-the best football tips

Продължаваме да вървим заедно, приятелю“, написа треньорът в една от социалните мрежи, прилагайки видео със заниманията на играча на сините. През есента Цунами взе участие в 24 мача във всички турнири, в които вкара два гола.

Футболистите на сините се събират на 10 януари, като в първите три дни ще преминат задължителните изследвания, а първото занимание е на 12-и. Три дни по-късно тимът заминава за Турция, където ще се проведе същинската част от подготовката и ще се изиграят девет контроли.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker