Първа лигаФутболЦСКА 1948

Ас на ЦСКА 1948: Левски е в еуфория, но и ние не сме по-лош отбор

Крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен сподели очакванията си преди двубоя с Левски. Юношата на Локомотив Пловдив има четири попадения във вратата на „сините“, но все още не е отбелязал с екипа на тима от Бистрица.

„Трябва да отбелязвам повече, за да може отборът да върви по-добре. Очаква ни тежък сблъсък срещу Левски. Всички знаят, че „сините“ в момента са в еуфория и играят много на висота.

profittips-the best football tips

Здрав отбор с доста добри единици, но не мисля, че ние сме по-лош тим. Ще се получи хубав мач и нека, който си заслужи, да го спечели“, заяви Карагарен пред „Диема Спорт“.

31-годишният атакуващ футболист има на сметката си 62 мача за ЦСКА 1948, в коитo вкapa осем гола и направи четири асистенции, последната от която за второто попадение на Евгений Сердюк при успеха с 3:0 над Ботев Враца.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker