Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948

Атанас Рибарски: Имахме късмет при головете, но целта оправдава средствата

Наставникът на ЦСКА 1948 коментира победата на тима си срещу Левски в двубой от първия кръг на родния шампионат. Той похвали играчите си за резултата, но и не пропусна да отбележи, че тимът е далеч от това, което той очаква.

„Труден мач за всеки отбор, който играе тук. В голяма част планът ни сработи. Имахме късмет и при вкарването на головете ни, но целта оправдава средствата. Тренираме доста статичните положения, тъй като разполагаме с играчи, които играят добре във въздуха. Имаме превъзходство, особено срещу противници, които добре ни затварят и пресират“, започна Рибарски.

profittips-the best football tips

„Това е нов отбор, който тази победа ще му бъде ценна. Днес бяхме по-предпазливи и играхме с малка доза риск. Нашата цел е побеждаваме всеки един мач. През седмицата е доста дълъг процес, който на нас трябва да ни казва как да подхождаме. Днес се съобразихме със силните страни на Левски и да ги неутрализираме.

Имаме двама нови, Чочев липсваше, което е много при играта ни с топката. Това са неща, които за съжаление, ще ни тежат, но се надявам да не се отразят. Не е близко отборът сега, искам да го виждам, когато е по-убедителен с топка и по-спокоен, но като първи мач на този стадион е нормално.

Радвам се, че постигнахме резултат и минимизирахме шансовете на Левски за гол. За нас беше под въпрос дори ние как ще се изправим, тъй като имаме хора, които дори не познават характера на българския шампионат“, завърши Рибарски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker