Първа лигаЦСКА 1948

Атанас Рибарски: Насочваме енергията и концентрацията си за мача с ФКСБ

Наставникът на ЦСКА 1948 говори след класическия успех с 3:0 срещу Пирин в мач от втория кръг на еfbet Лига на България. Той коментира и предстоящия мач от Лигата на Конференциите срещу ФКСБ.

„Наистина момчетата не допуснаха подценяване, даже се вложиха оптимално. Избрахме друг подход за тази среща, контролирахме мача през по-голямата част от него. Казах на футболистите, че искам от самото начало да заявим с поведение на терена кой ще бъде крайният победител.“ сподели Рибарски.

profittips-the best football tips

„Пожелавам успех на отбора на Пирин. Влязоха момчета, които положиха доста усилия. През второто някои бяха изморени, който взе участие се представи на ниво“, добави още той.

„Мислили сме за мача с ФКСБ. Гледали сме им мачове, ще направим необходимите изводи. Ще изберем правилният подход. Ще пуснем молба, с която да поискаме отлагане на мача с Арда, за да насочим концентрацията и енергията в предстоящия мач с ФКСБ“, допълни Атанас Рибарски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker