Първа лигаЦСКА 1948

Атанас Рибарски с високи цели за новия сезон

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори на пресконференция пред началото на сезон 2023/2024 в efbet Лига. Младият специалист коментира утрешният двубой срещу Левски, но не пропусна да каже няколко думи и за предстоящите мачове на „червените“ в Лигатана на конференциите срещу румънския ФКСБ. Той си постави голями цели – да стане шампион и да вземе купата на България.

„Очаквам динамичен мач с Левски, въпреки очакванията за горещо време. Отворен мач. Очакваме противникът да изглежда по малко по-различен начин спрямо миналия сезон, предвид новия треньор. Информирани сме, че мачът ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов“. Очакваме да избистрим състава и да вкараме в игрови ритъм новите футболисти. Мисля, че използвахме максимално рационално малкото време. Като всеки треньор, мисля, че има неща, които могат да са по-добре. Виждам определена промяна в някои от аспектите на игра на Левски, предимно в атака. Нямат нови футболисти, да, но това мисля, че е плюс – обигран отбор“, каза Атанас Рибраски.

profittips-the best football tips

„Очакваме новия нападател да дойде в България и да влезе максимално бързо. Няма как да не разчитаме на нови срещу Левски, доста момчета напуснаха. Напасват се новите, в процеса на работа ще избистрим игровия облик. Ще имаме сили да погледнем към първото място. Целта на ЦСКА винаги е да бъде шампион и да вземе Купата на България“, сподели ощ той.

„Сигурен съм, че отборът ще бъде по-силен от миналата година, без да обиждам предишните играчи. Дали имам спокойствие? В кой отбор има спокойствие, никъде няма спокойствие. Благодаря на г-н Найденов за подкрепата, но има цели, нормално е ако не постигнем целите, отговорността да нося аз. Целта е да сме две стъпало по-високо от първото място. Щом съм тук, смятам, че целта е изпълнима“, завърши Атанс Рибарски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker