Първа лигаСлавия

Бакеро: Планът се променя когато допуснеш гол в първата минута на второто полувреме

Старши-треньорът на „белите“ Хосе Мария Бакеро, видимо не бе доволен след първото си поражение начело на Славия. Неговият тим допусна загуба с 0:2 от Ботев Враца в предпоследния мач от втория кръг на efbet Лига.

„В началото на сезона се намираме сега и в първите 20-25 минути нямаме достатъчно динамика. На моменти не се справяхме добре, но има и неща, които направихме добре“, заяви Бакеро.

profittips-the best football tips

„Първото попадение беше ключова за развитието на мача, защото завършихме първото полувреме добре, но когато допуснеш гол в първата минута на второто полувреме, планът се променя, нещата се променят. Това са неща, върху които трябва да работим“, каза още Бакеро.

След загубата днес Славия заема 11-то място във временото класиране с 3 точки, а Ботев Враца се изкачва до 9-то място с 3 точки, но с по-добра голова разлика от гостите. Следващия кръг Славия трябваше да приеме Лудогорец, но мача е отложен по желание на шампионите заради евроучастие.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker