Баскетбол

Баскетболен треньор с тъжна констатация: Спортът загива заедно с държавата

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев е песимист за ситуацията в българския спорт. Той заяви след загубата в Самоков, че проблемът на баскетбола ни е отражение на всичко, което се случва в държавата, и ситуацията няма изглед да се подобpи.

„Всичко това с отпаданията на Черноморец и Ямбол се отразява негативно. Българският спорт е трагедия. Да не се заблуждаваме от олимпиадата, че сме взели някакви медали. Никой не си направи анализ след предната олимпиада кaк са и къде са медалите и вследствие на какво са. Спортът си загива заедно с държавата“, отсече пред Sportal.bg Минчев.

profittips-the best football tips

Относно загубата той заяви: „Ние сме по-слаби от тях. Това го показваме с играта си. Нормално е резултатите и победите да отиват за Самоков. Имахме няколко човека болни, някои го изкараха по-леко. Имаме голям проблем с ви соките играчи. Трудно запомнят какво да се играе в защита и нападение.

Разочарован съм от играча ни с най-голям потенциал – Дерик Кълвър. Той няма характер. Има такъв потенциал, такъв атлетизъм, а се влачи така по терена. След множество разговори просто не разбира. Може и да се разделим с него. Но за да го направим, ще трябва да вземем някой друг.“

Снимка: BgDerby.com

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker