Извън БългарияФутболЦСКА-София

Безпрецедентен гаф в мач между еврокошмари на ЦСКА и Лудогорец

Безпрецедентен гаф се случи по време на четвъртфинален мач за Купата на Молдова между два от еврокошмарите на Лудогорец и ЦСКА – Милсами и Зимбру Кишинев.

Милсами спечели в общия резултат след две срещи на разменено гостуване, но няма да участва в предстоящите полуфинали в турнира. Тимът постигна обрат след загуба с 1:2 у дома до 3:1 след продължения като гост.

profittips-the best football tips

Причината е, че Милсами извърши шест промени в хода на редовните 90 минути и бе дисквалифициран от надпреварата. Грешката се наби на очи, тъй като шестата смяна бе Василе Лучита, който вкара решаващия гол в добавеното време за 2:1, за да изпрати срещата в продължения.

През 2014 Зимбру шокира ЦСКА, елиминирайки го от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Година по-късно, разградчани бяха отстранени сензационно от Милсами на съшата фаза, но в Шампионска лига. Двата български тима влязоха като фаворити в тези мачове, но изненадващо загубиха.

Снимка: БТА

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker