Първа лигаФутболЦСКА-София

Без млада агитка на ЦСКА в „Надежда“

ЦСКА заяяи, че на предстоящото домакинство срещу Ботев Пловдив, което е последното от наказанието без публика и ще се проведе на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“, няма да бъдат допускани деца до 14-годишна възраст, както беше в мача срещу Славия на Националния стадион „Васил Левски“. Причината за това е късният час. По програма мачът е в петък от 21:30.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

„ЦСКА ще посрещне тима на Ботев Пловдив на стадион „Локомотив“ във футболната среща от VII-ми кръг на ППЛ. Двубоят ще се изиграе по програма в петък, 30.08.2024 г. от 21:30 ч., но поради заетост на Националния стадион „Васил Левски“, бе постигната договорка с ПФК Локомотив София за ползване на стадиона в квартал Надежда.

profittips-the best football tips

Мачът е последен, в който ЦСКА ще играе без публика поради наложеното от ДК на БФС наказание. С оглед на домакинството на чужд стадион, късния начален час на мача и разпоредбите на българското законодателство, деца под 14 години също няма да могат да присъстват на футболната среща.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker