Други отбориИзвън БългарияФутбол

Без повече евромачове на „Герена“ и в Ловеч за този сезон

Българският защитник Пламен Гълъбов игра цял мач при загубата на Макаби Петах Тиква с 0:1 в гостуването на Клуж в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

По този начин израелският тим, който домакинстваше на стадион „Георги Аспарухов“, приключи с участието си в евротурнирите с общ резултат 0:2.

Гълъбов дори получи жълт картон в 50-ата минута, а секунди по-късно Клуж стигна до победния гол в мача чрез Антон Крешич. Участие в срещата за румънският отбор взе бившият играч на ЦСКА Карло Мухар, който вкара победния гол преди седмица на „Герена“.

profittips-the best football tips

В друг мач с българско участие в Лигата на конференциите, Йоан Стоянов с неговия Апоел Беер Шева загубиха с 2:4 от Млада Болеслав в реванш от третия квалификационен кръг и с общ резултат 3:5 отпадат от третия по сила европейски клубен турнир.

Двубоят се игра на Градския стадион в Ловеч, където домакинства Апоел Беер Шева в евротурнирите и където игра срещу Черно море, който елиминира в предходния етап от надпреварата.

След отпадането от турнира и на ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив, мачове от евротурнирите ще приема единствено Разград. Там Лудогорец посреща молдовския Петроклуб в плейоф за влизане в групите на Лига Европа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker