Левски (София)Първа лига

Без фенове на Шкупи на реванша срещу Левски?

От УЕФА се очаква да се забравни на Шкупи да има гостуващи привърженици на реванша срещу Левски. Предстоящият мач между двата отбора е на 3 август като това е втората среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Българският отбор успя да извоюва добър турнирен резултата като остави минимални шансове да се случи изненада във реванша, „сините“ се наложиха убедително с 0:2 в Скопие на стадион „Тодор Проески“.

profittips-the best football tips

Причината поради която не би трябвало да се допускат фенове на северномакедонците е инцидентите, които се случиха преди и по време на снощния мач между Шкупи и Левски. Както е известно българин беше наръган с нож в квартал „Чаир“ в Скопие, а след това цели 19 ултраси на „сините“ бяха арестувани и държани в нечовешки условия.
Останалите фенове на „сините“, които пътуваха заедно до Северна Македония отказаха да си тръгнат без тях и събраха нужните средства, за да платят глобите на „провинилите“ се фенове.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker