БаскетболЛевски (София)ФутболЦСКА-София

Без ЦСКА и Левски в елита?

Както знаете, преди няколко дни ЦСКА обяви, че няма да участва в Националната баскетболна лига. Баскетболният Левски също е застрашен от пропускане на сезона поради финансови проблеми.

Росен Барчовски коментира пред NOVA случващото се в баскетболния ЦСКА с думите: „Правим опити, вече в рамките на три месеца, с всичките си контакти, които имаме, да потърсим нов такъв договор, но не се намира. Ако някой се появи, ще получи зала, школа и абсолютно изчистен отбор откъм задължения.“

profittips-the best football tips

Константин Папазов се опита да бъде по-позитивно настроен за ситуацията в баскетболния Левски: „За съжаление, като това в ЦСКА, не мога да си представя, че може това да се случи. Сумата, която търсим е съвсем скромна, само с български създатели. Смятам, че в този вариант с максимални ограничения в рамките на 400 хиляди, можем да се справим.“

Ако Левски не успее в търсенето си, съществува възможност предстоящия сезон в Националната баскетболна лига да протече без участието на ЦСКА и Левски.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker