ФутболЦСКА-София

Белчев: Трябва да има по-голямо търпение към специалистите

Наставникът на втория отбор на ЦСКА Стамен Белчев коментира своите футболисти след победата над дубъла на Левски с 1:0. Белчев сподели, че трябва да се дава повече търпение към треньорите в българския футбол.

„Направихме един добър мач срещу Левски и победата е напълно заслужена. Можеше дори по-рано да си решим мача и да не бъдем неуверени до последно в успеха. Като цяло съм доволен от победата и играта на момчетата. Винаги е добре, когато побеждаваш.

profittips-the best football tips

Целите пред отбора са да играем добър и правилен футбол. Няма поставена конкретна цел и не гоним класиране във Втора лига.

Искам да се обиграват младите момчета и колкото се може по-рано, да се докоснат до мъжкия футбол. Ако можем да интегрираме по едно или две момчета в първия отбор, ще е чудесно. Мисля, че има още много какво да се желае, но сме направили крачка напред и се движим в правилната посока.

През тази година трябва да имаме по-голямо постоянство в резултатите. При тези момчета най-големият проблем е, че един мач играят чудесно, а в следващия – не. Трябва да намерим баланса и постоянството.

На мнение съм, че трябва да се дава повече време на даден треньор. Трябва да има по-голямо търпение към специалистите, за да могат да наложат своите идеи и да се видят резултати. Щом е заложено на даден треньор, значи трябва да му се даде повече време, за да може играчите да разберат философията и изискванията му.

Мисля, че Нестор Ел Маестро ще продължи с добрите резултати и му желая успех“, заяви Стамен Белчев пред „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker