НационалиФутбол

Бербатов предупреди клубовете: Време няма!

Димитър Бербатов отправи послание до родните клубове. То е свързано с предстоящия Конгрес на БФС.

„Обръщам се с нещо много важно към цялата футболна общественост, но най-вече към футболните клубове, които ще участват на Конгреса на 15-и март. За да издигнете вашите кандидати, които да участват на Конгреса, футболните клубове трябва да получат нужните документи. Тези документи трябва да ги искате от областните и зоналните ръководители.

profittips-the best football tips

Ако вече са ви дадени – чудесно, ако не са ви дадени – отидете и потърсете областния и зоналния ръководител и първо го попитайте защо не са ви дадени тези документи и след това ги поискайте, тъй като срокът за издигане на делегат е 26-и февруари. Време няма!

Утре, може би, дори е последният ден, в който може да свикате Управителните съвети на клубовете си, за да изберете човека, който ще участва на Конгреса, тоест делегата.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker