Левски (София)ТОПФутбол

Берое отговори на Левски за Вини Трибуле

Ръководството на Берое отказва да пусне голмайстора на заралии Вини Трибуле в Левски. Това стана ясно от изказване на собственика на старозагорци Ернан Банато пред dsport.bg. В него бизнесменът споделя, че нападателят ще остане при заралии, докато има действащ договор с клуба. Контрактът му изтича след края на сезона.

Шефовете на старозагорския тим на няколко пъти опитаха да го склонят да преподпише, но той категорично отказва. Камерунецът не иска да остане при заралии, тъй като се е договорил с Левски да премине там от началото на новата година.

profittips-the best football tips

Това обаче може и да не се случи, ако Левски не извади трансферна сума за Трибуле. Причината е, че Ернан Банато е твърд в решението си нападателят да изпълни докрай договора си с клуба от Стара Загора.

Трибуле премина в Берое на 25 октомври 2022 година. Дебютира на 5 ноември при победата с 2:0 като домакин на Арда, като в същия мач Вини отбелязва и дебютния си гол.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker