Други отбориЛевски (София)Първа лигаФутбол

Берое посяга към зимно попълнение на Левски

Един от зимните трансфери на Левски Хоакин Фернандес може да продължи кариерата си в Берое. Очаква се 25-годишният уругваец да бъде освободен след края на сезона, след като не убеди с представянето си до момента. 

Фернандес беше привлечен на стадион „Георги Аспаруховр“ през зимата. До момента той изигра само три мача със „синия“ екип, като в един беше титуляр. Уругваецът започна на „Тича“ срещу Черно море (1:3) и допусна няколко груби грешки. Той взе участие при победата срещу Славия с 1:0 и при успеха със същия резултат над Хебър в Пазарджик. 

Един от вариантите пред бранителя за продължаване на кариерата е старозагорския Берое, където се подвизават много футболисти от Южна Америка. След неубедителния сезон под Аязмото „заралии“ отново ще готвят голяма селекция. Хоакин Фернандес има и италиански паспорт, като така няма да заема място на футболист извън Европейския съюз. 

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker