Левски (София)ТОПФутбол

Бивша звезда на Левски пред завръщане на „Герена“?

Бившият защитник на Левски – Холмар Ейолфсон обяви, че би бил много щастлив, ако някой ден отново се завърне на „Герена“. Пред „Gerena.bg“ той сподели, че се интересува какво се случва с Левски.

„В момента играя за отбора на Валур. Имам договор за още една година, след което ще мисля къде ще продължа и какво предстои да се случи.

profittips-the best football tips

Да, определено се интересувам от Левски! Следя резултатите и класирането, но ситуацията извън терена е малко трудно да я проследя.

profittips-the best football tips

Никога няма да забравя победата срещу ЦСКА в полуфинала за Купата на България. Това беше един невероятен за мен момент. Страхотни два мача с изключителна подкрепа от страна на феновете. За съжаление не можахме да ги зарадваме и да донесем трофея у дома.

Повярвайте ми, още помня тяхната страхотна подкрепа в добри и лоши времена, след победи и след загуби. Изключително благодарен съм на всички тях за това, че получих много силна подкрепа и по време на моята тежка контузия, която претърпях тогава. Левски винаги ще остане в сърцето ми!

С голямо удоволствие, в каквато и да е роля. Аз и моето семейство пазим много добри спомени от София и със сигурност ще се върнем, за да посетим този град отново“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker