Други отбориФутболЦСКА 1948

Бившият Литекс победи половината първи отбор на ЦСКА 1948

Ловеч постигна изненадваща победа над ЦСКА 1948 с 1:0 у дома в мач от 14-и кръг на Втора лига. Единственото попадение бе дело на Георги Димитров в 88-мата минута, а гостите като цяло се отличиха с доста създадени опасни ситуации, но стражът на домакините Ивайло Неделчев направи брилянтен мач.

Наставникът на столичани използва куп футболисти от първия отбор, включително последното попълнение, бившия национал Петър Витанов. В състава личаха още имената на Алекс Божев, Теодор Иванов, Асен Георгиев, Емил Ценов, Кристиан Ачемпонг, Марто Бойчев.

profittips-the best football tips

Стражът на ловчанлии се отличи с няколко ключови спасявания и бе в основата на това отборът му да се поздрави с трите точки. Това бе трети пореден мач със суха мрежа за Ивайло Неделчев.

Междувременно днес бившият старши треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов ще изведе Локо Горна Оряховица за гостуването на Добруджа. Засега той е временен наставник на тима, но може да се окаже и постоянен вариант.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker