Първа лигаФутбол

Бивш вратар на Ботев пред завръщане в България

Бившият страж на „пловдивчани“ Даниел Кайзер е пред завръщане в България според Туитър страницата „futbolbulgaro“. Понастоящем той е свободен агент и се смята, че е в напреднали преговори с роден тим.

Малко вероятно е Кайзер да се върне в бившия си тим. Вратарят призна, че си е тръгнал от пловдивския клуб най-вече заради отношението, което е получавал и именно това е причината „Ботев“ да не е сред фаворитите за подписа му.

profittips-the best football tips

Кайзер, който е на 31 години, записа 46 мача за първенство, 8 за „Купата на България“ и 1 за „Суперкупата“ в рамките на две години, прекарани при „канарчетата“. Последва трансфер в „Шльонск“, където не записа нито един мач. След това премина в „Арка“ (Гдиния), но през последния сезон изигра едва 11 срещи и допусна 14 гола.

Вратарят е прекарал дълги години в „Рибник“, където има изиграни над 100 двубоя. По време на престоя си в „Ботев“ беше смятан за един от най-добрите на своя пост в родното първенство. Предстои да научим със сигурност дали той ще се завърне в редиците на топ вратарите в „efbet Лига“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker