Извън БългарияЛевски (София)ФутболЦСКА-София

Бивш играч на Левски и ЦСКА преподаде урок на унгарци в ЕКТ

Бившият играч на ЦСКА и Левски Серджиу Буш и неговите нови съотборници изнесоха кратка лекция на тема футбол. Те сториха това срещу унгарския вицешампион Пакш в квалификационен двубой за участие в тазгодишното издание на Лига Европа.

Понастоящем Буш се подвизава в носителя на Купата на Румъния, а именно относително неизвестния тим на Корвинул Хунедоара, намиращ се във втората лига на северната ни съседка. Той и съотборниците му разбиха унгарците с внушителния за тим от калибъра им резултат 4:0 в гостуването си на унгарска земя.

profittips-the best football tips

Първият гол дойде именно от Буш в 9-тата минута. Останалите три гола отбеляза Мариус Лупу в продълженията на всяка от двете части, както и в 86-тата минута.

След като напусна България, Буш смени множество отбори. В списъка му освен настоящия му клуб попаднаха Газ Метан, ФКСБ, Сеоннам, ЧФР Клуж, Чиндия Търговище и Политехника Яш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker