ФутболЦСКА-София

Бивш играч на ЦСКА: Томаш е точният човек

Бившият играч и треньор на ЦСКА Божил Колев коментира изборът на треньор в клуба. Според него Алексадър Томаш е правилен избор за „армейците“.

„ЦСКА не започна добре сезона и изпитваха проблеми, които доведоха до треньорска рокада. Александър Томаш пое отбора след Томислав Стипич и се вижда, че подобриха представянето си.

profittips-the best football tips

ЦСКА е един велик клуб и мястото на което се намираше по време на паузата за националните отбори не му отиваше. Мисля, че промените при „червените“ са за добро. С новия треньор нещата ще потръгнат. За мен беше правилно назначението на Александър Томаш начело на отбора.

Мисля, че той е точният човек за ЦСКА и ще помогне на клуба. Той е играл за този клуб и е наясно какво означава. Това е изцяло от негов плюс, а освен това се доказа на местата, където работи преди да поеме „армейците“.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker